Barion Pixel
egyensulyert bt

FIGYELEM!

Az Egyensúlyért Bt. részére az FE-02R/044/191-8/2014 számon kiadott működési engedélyben szereplő tevékenységek végzését (természetgyógyász kineziológia, alternatív mozgás masszázsterápia) 2021.09.01-től határozatlan időre felfüggesztem.

A 449/2021. (VII. 29.) Korm. rendelet a koronavírus elleni védőoltás kötelező igénybevételéről kormányrendelet alapján nem tudom a tevékenységemet a jogszabályoknak megfelelően végezni.

MINDEN MÁS SZOLGÁLTATÁS TOVÁBBRA IS IGÉNYBE VEHETŐ!

Természetgyógyász kineziológia

természetgyógyász kineziológia

A kineziológia egy izom visszajelzésen alapuló eljárás, amely ötvözi a keleti energiatan (meridián rendszer) és a nyugati kutatások eredményeképpen létrejött eljárásokat.

Az izomteszt segítségével felmérhető, hogy a test energiarendszerében, hol és milyen jellegű energiai elakadások találhatók. A korrekciós gyakorlatok kiválasztása után e blokkok oldódnak és test öngyógyító reflexei képessé válnak arra, hogy a betegségekkel szemben eredményesen felvegyék a harcot.

A kineziológiai oldások az alábbi problémákban tudnak segítséget nyújtani:

Félelmek oldása.

Fájdalmak csökkentése.

Betegségekhez kapcsolódó érzelmi problémák feltárása és oldása.

Különösen: erőteljes félelmek (pl: állatoktól, emberektől, műtéttől, betegségtől stb.), fejfájás, gyomorfájás, emésztőrendszeri problémák, szexuális problémák, feszültségből adódó magas vérnyomás, alvásproblémák, depresszió, alacsony önértékelés, pár és egyéb kapcsolati nehézségek.

Gyermekeknél: óvodai problémák, ágybavizelés, iskolai leterheltségből adódó testi tünetek kezelése (pl.: fej, gyomorfájás), tanulási problémák, figyelem zavar.

Jól tudja támogatni azokat, akik valamilyen szenvedélyüktől, vagy rossz szokásukról szeretnének megszabadulni.

Alkalmas megelőzésre. Leterhelt, vagy olyan munka végzésénél, ahol nagy feszültségnek van kitéve.

Tanulási nehézségek: írás, olvasás, számolás, megértés problémák, memória javítására.

Magatartási zavarok, energia hiányos állapotok korrekciójára.

Stresszleépítésre.

Önbizalom javítására.

Hatékony, integrált döntéshozatalra a mindennapi életben.

Tartásjavításra.

Agyféltekék összehangolására egyszerű mozgásokon keresztül

természetgyógyász kineziológia

FIGYELMEZTETÉS!

A természetgyógyász kineziológia működését a 11/1997. NM Rendelet szabályozza. Ennek értelmében egészségügyi tevékenységet szakvizsgával rendelkező természetgyógyász kineziológus végezhet működési engedély birtokában. Kérem ellenőrizze, hogy az Ön által választott természetgyógyász kineziológus rendelkezik-e a megfelelő jogosultsággal.

A kineziológusok etikai kódexét ITT olvashatja, a vonatkozó rendeletet pedig ITT.

Fejlesztő pontjaink:

2400 Dunaújváros, Kohász u. 8. fszt. 2.

1146 Budapest, Istvánmezei út 2/b. II. em. 18. (18-as kapucsengő)

Gyakran ismételt kérdések

A tanácsadó kineziológus betegségeket is gyógyít?

Nem. A betegségek kezelése orvos, vagy természetgyógyász kineziológus kompetenciájába tartozik. A tanácsadó kineziológus életvezetési tanácsokkal tudja segíteni a hétköznapjait.

A természetgyógyász kineziológus betegségeket is gyógyít?

Nem. A betegségek kezelése, terápiás terv elkészítése orvos kompetenciájába tartozik.

A természetgyógyász kineziológus a betegségekhez kapcsolódó stresszt és / vagy energetikai kiegyensúlyozatlanságot kezeli, balanszírozza (egyensúlyozza ki).

A Tanulási coaching során betegségeket is gyógyítanak?

Nem. A betegségek kezelése orvos, vagy természetgyógyász kineziológus kompetenciájába tartozik. A tanulási coach hatékony tanulási szokások kialakításával, memóriafejlesztő gyakorlatokkal, életvezetési tanácsokkal tudja segíteni a hétköznapjait.

Mi a pontos helyszín?

Foglalkozásaink jelenléti képzések

Fejlesztő pontjaink:

1146 Budapest, Istvánmezei út 2/b. II. em. 18. (18-as kapucsengő)

2400 Dunaújváros, Kohász u. 8. fszt. 2.

Gyermekek is igénybe vehetik ezt a szolgáltatás?

Igen. Ez esetben a gyermek lesz az ügyfél és az ő problémáinak megoldását támogatja a tanácsadó kineziológus a szülő beleegyezésével.

A tanácsadó kineziológusra is vonatkozik a titoktartás?

Természetesen minden a tanácsadó kineziológiai ülésen elhangzott információra teljes titoktartás vonatkozik. Amennyiben egy szervezet, vagy cég kéri fel a tanácsadó kineziológust, akkor az alkalmazott kompetenciáira vonatkozó adat a munkáltató felé nem titkos (miben fejlődött), viszont a magánéletre vonatkozó adatok ez esetben is titkosak.

A természetgyógyász kineziológusra is vonatkozik a titoktartás?

Természetesen minden a természetgyógyász kineziológiai ülésen elhangzott információra teljes titoktartás vonatkozik. Amennyiben egy szervezet, vagy cég kéri fel a természetgyógyász kineziológust, akkor az alkalmazott kompetenciáira vonatkozó adat a munkáltató felé nem titkos (miben fejlődött), viszont a magánéletre vonatkozó adatok ez esetben is titkosak.

Miben más a tanácsadó kineziológia, mint a “normál” coaching?

A helyzetfelmérés, a célkitűzés és feladat végrehajtás módszereinek kiválasztását a beszélgetés és a kérdezéstechnika mellette segíti a speciális izomtesztelés végzése, amivel közvetlenül a nem tudatos információkhoz is hozzáférünk, így egy mélyebb stresszoldást tudunk végezni és ez a coaching folyamatát is lerövidíti.

 

A tematikus kineziológiai rendszerek nyújtotta stressz redukciós technikák alkalmazásával a jelent és/vagy a jövőt akadályozó minták feloldása gyorsan és fájdalomentesen megtörténik, amennyiben a cél elérése ezt indokolttá teszi.

 

Egyéb speciális coach kineziológiai korrekciókat is alkalmazunk, amit sehol máshol nem találhat meg a változás eszközei között:

  • energetikai korrekciók,
  • tudatosítás,
  • kineziológiai tesztek.
Miben más a tanácsadó kineziológia, mint a tanulási coaching?

A helyzetfelmérés, a célkitűzés és feladat végrehajtás módszereinek kiválasztását a beszélgetés és a kérdezéstechnika mellett a kineziológust segíti a speciális izomtesztelés végzése, amivel közvetlenül a nem tudatos információkhoz is hozzáférünk, így egy mélyebb stresszoldást tudunk végezni és ez a coaching folyamatát is lerövidíti.

A tematikus kineziológiai rendszerek nyújtotta stressz redukciós technikák alkalmazásával a jelent és/vagy a jövőt akadályozó minták feloldása gyorsan és fájdalommentesen megtörténik, amennyiben a cél elérése ezt indokolttá teszi.

Egyéb speciális tanulási coach kineziológiai korrekciókat is alkalmazunk, amit sehol máshol nem találhat meg a változás eszközei között:

  • energetikai korrekciók,
  • tudatosítás,
  • kineziológiai tesztek.

Tehát a tanulási coaching tanulási technikák széles, személyre szabott tárházát nyújtja bevonva mindkét agyféltekét a folyamatba, amit kiegészítünk kineziológiai stresszoldással, agyintegrációs gyakorlatokkal is.

Időpontot kérek!

8 PRAKTIKUS KINEZIOLÓGIAI GYAKORLAT (e-book)

8 praktikus kineziológiai gyakorlat borító

Töltse le most és alkalmazza azonnal ezeket a praktikus kineziológiai gyakorlatokat!