Barion Pixel
egyensulyert bt

Felhasználási feltételek

www.egyensulyert.hu  honlapon (továbbiakban: Honlap) található tartalom (ideértve: cikkek, blogbejegyzések, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart. 

Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal az Egyensúlyért Oktatási és Stresszoldó Bt. (2400 Dunaújváros, Dunasor 9.1.2., adószám: 20244154-1-07), mint Jogtulajdonos rendelkezik.

A tartalom felhasználásához (kivéve az oldalon elhelyezett megosztó és lájkoló gombokkal való továbbküldéséhez) a Jogtulajdonos kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Ideértve az egészben vagy részletekben történő többszörösítés, másolás, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetét. Amennyiben a tartalmat másolja, mindenképpen fel kell tüntetni a hivatkozást, valamint a hivatkozott oldal linkjét.

A Jogtulajdonos azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Mindennemű jogtalan másolás, a tartalmak szerzői jogának megsértése, a jogsértő magatartás eljárást von maga után.

Elsődlegesen a megegyezést tekintjük irányadónak, amennyiben az eredményre nem vezet, akkor bírósági úton érvényesítjük jogainkat. 

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó jogi előírásokat – ez nem a Jogtulajdonos jogkörébe tartozik. Így a honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot, technikát bárki csak a saját felelősségére használhatja.

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Jogtulajdonos weboldalai kapcsolódnak.

Mivel a Jogtulajdonos nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Jogtulajdonos honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Jogtulajdonos azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Jogtulajdonost.

A Honlapok tartalmaznak külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

Az AKÉTA© Gál Attila bejegyzett védjegye (Lajstrom száma: 202 328). A teljes képzést sikeresen elvégzők szerződést kötést követően díjmentesen használhatják az AKÉTA© védjegyet és végezhetik szolgáltatási tevékenységként az Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadást. Más jellegű felhasználás, engedély nélküli hivatkozás, vagy ráutaló magatartás arra, hogy valaki ezt a jellegű tevékenységet végzi, jogsértő és eljárást von maga után.

Az ingyenesen letölthető anyagokkal kapcsolatban

A Honlapok oldalainak megnyitásával a látogató elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg az oldalt, ne töltse le az anyagokat!

  • A felhasználó elfogadja, hogy az ingyenesen elérhető tanulmányokról, írásokról, e-könyvekről, hanganyagokról, videó anyagokról, és minden egyéb anyagról nem készít illegális másolatokat.
  • Tudomásul veszi, hogy az anyagot térítésmentesen kapja, így az ingyenes anyagokkal kapcsolatban nem él panasszal, a szerzőre nézve negatívan semmilyen fórumon nem nyilatkozik.

 

Felhasznált képek és ikonok forrása

Saját készítés.

https://www.pexels.com/hu-hu/

https://unsplash.com/

Icons made by Freepik from www.flaticon.com