Barion Pixel
egyensulyert bt

Tanulási stílus felmérés

TANULÁSI STÍLUS felmérés

A tanulás sokszor nehéz helyzet elé állítja azt, aki elkezd újra tanulni, vagy gyermekként ül az iskola padban. Sokszor a szülőnek és a pedagógusnak sem könnyű, mivel nem tudja miként segítheti a tanulás folyamatát legyen szó iskolapadban töltött tanulásról, avagy nyelvtanulásról, vagy egyéb képzésekről.

A Tanulási stílus felmérése segít abban, hogy tisztába kerüljön azzal, milyen módon működik elméje, hogyan fogadja be legkönnyebben, leghatékonyabban az információt.

Tapasztalatok szerint, aki a saját tanulási stílusának megfelelően tanul, annak gyorsabban megy be információ a fejébe, szinte első hallásra rögzül a megtanulandó anyag és könnyebben elő is hívható. Olyan ez, mint amikor írás közben a kőbaltát lecseréljük golyóstollra.

A felmérés során több területet vizsgálunk:

Milyenek a mostani tanulási szokásai?

Melyik típusba tartozik: vizuális, auditív, kinesztetikus?

Melyik a 8 intelligencia közül a vezető Önnél?

Melyek a vezető (domináns) érzékszervei?

Melyik a vezető (domináns) agyféltekéje?

Milyen az a szociális és tárgyi környezet, amiben optimálisan tudna tanulni?

Tanulási stílus felmérés
Tanulási stílus felmérés

Mi történik a tanulási stílus felmérésen?

A felmérés időtartama kb. 1-1,5 óra.

Grafikusan ábrázolva megkapja az Önre (gyermekre) jellemző tanulási preferenciákat.

A felmérést követően elmagyarázzuk, hogy mi, mit jelent.

A felmérés eredményeként Ön már össze tudja állítani magának az optimális tanulási módszereket.

Amennyiben nem, akkor sem engedjük el a kezét és a felmérést követően igénybe veheti Tanulási coaching szolgáltatásunkat, mely során tanulási technikákat adunk át a saját stílusának megfelelően.

Milyen korosztályt várunk?

  • általános iskola alsó (2. osztálytól) és felső osztályos tanulóit,
  • középiskolásokat,
  • felsőfokú képzésben résztvevőket,
  • felnőttképzésben résztvevőket.

Fejlesztő pontjaink:

2400 Dunaújváros, Kohász u. 8. fszt. 2.

1146 Budapest, Istvánmezei út 2/b. II. em. 18. (18-as kapucsengő)

ONLINE IS IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁS!

Gyakran ismételt kérdések

A tanácsadó kineziológus betegségeket is gyógyít?

Nem. A betegségek kezelése orvos, vagy természetgyógyász kineziológus kompetenciájába tartozik. A tanácsadó kineziológus életvezetési tanácsokkal tudja segíteni a hétköznapjait.

A természetgyógyász kineziológus betegségeket is gyógyít?

Nem. A betegségek kezelése, terápiás terv elkészítése orvos kompetenciájába tartozik.

A természetgyógyász kineziológus a betegségekhez kapcsolódó stresszt és / vagy energetikai kiegyensúlyozatlanságot kezeli, balanszírozza (egyensúlyozza ki).

A Tanulási coaching során betegségeket is gyógyítanak?

Nem. A betegségek kezelése orvos, vagy természetgyógyász kineziológus kompetenciájába tartozik. A tanulási coach hatékony tanulási szokások kialakításával, memóriafejlesztő gyakorlatokkal, életvezetési tanácsokkal tudja segíteni a hétköznapjait.

Mi a pontos helyszín?

Foglalkozásaink jelenléti képzések

Fejlesztő pontjaink:

1146 Budapest, Istvánmezei út 2/b. II. em. 18. (18-as kapucsengő)

2400 Dunaújváros, Kohász u. 8. fszt. 2.

Gyermekek is igénybe vehetik ezt a szolgáltatás?

Igen. Ez esetben a gyermek lesz az ügyfél és az ő problémáinak megoldását támogatja a tanácsadó kineziológus a szülő beleegyezésével.

A tanácsadó kineziológusra is vonatkozik a titoktartás?

Természetesen minden a tanácsadó kineziológiai ülésen elhangzott információra teljes titoktartás vonatkozik. Amennyiben egy szervezet, vagy cég kéri fel a tanácsadó kineziológust, akkor az alkalmazott kompetenciáira vonatkozó adat a munkáltató felé nem titkos (miben fejlődött), viszont a magánéletre vonatkozó adatok ez esetben is titkosak.

A természetgyógyász kineziológusra is vonatkozik a titoktartás?

Természetesen minden a természetgyógyász kineziológiai ülésen elhangzott információra teljes titoktartás vonatkozik. Amennyiben egy szervezet, vagy cég kéri fel a természetgyógyász kineziológust, akkor az alkalmazott kompetenciáira vonatkozó adat a munkáltató felé nem titkos (miben fejlődött), viszont a magánéletre vonatkozó adatok ez esetben is titkosak.

Miben más a tanácsadó kineziológia, mint a “normál” coaching?

A helyzetfelmérés, a célkitűzés és feladat végrehajtás módszereinek kiválasztását a beszélgetés és a kérdezéstechnika mellette segíti a speciális izomtesztelés végzése, amivel közvetlenül a nem tudatos információkhoz is hozzáférünk, így egy mélyebb stresszoldást tudunk végezni és ez a coaching folyamatát is lerövidíti.

 

A tematikus kineziológiai rendszerek nyújtotta stressz redukciós technikák alkalmazásával a jelent és/vagy a jövőt akadályozó minták feloldása gyorsan és fájdalomentesen megtörténik, amennyiben a cél elérése ezt indokolttá teszi.

 

Egyéb speciális coach kineziológiai korrekciókat is alkalmazunk, amit sehol máshol nem találhat meg a változás eszközei között:

  • energetikai korrekciók,
  • tudatosítás,
  • kineziológiai tesztek.
Miben más a tanácsadó kineziológia, mint a tanulási coaching?

A helyzetfelmérés, a célkitűzés és feladat végrehajtás módszereinek kiválasztását a beszélgetés és a kérdezéstechnika mellett a kineziológust segíti a speciális izomtesztelés végzése, amivel közvetlenül a nem tudatos információkhoz is hozzáférünk, így egy mélyebb stresszoldást tudunk végezni és ez a coaching folyamatát is lerövidíti.

A tematikus kineziológiai rendszerek nyújtotta stressz redukciós technikák alkalmazásával a jelent és/vagy a jövőt akadályozó minták feloldása gyorsan és fájdalommentesen megtörténik, amennyiben a cél elérése ezt indokolttá teszi.

Egyéb speciális tanulási coach kineziológiai korrekciókat is alkalmazunk, amit sehol máshol nem találhat meg a változás eszközei között:

  • energetikai korrekciók,
  • tudatosítás,
  • kineziológiai tesztek.

Tehát a tanulási coaching tanulási technikák széles, személyre szabott tárházát nyújtja bevonva mindkét agyféltekét a folyamatba, amit kiegészítünk kineziológiai stresszoldással, agyintegrációs gyakorlatokkal is.

Időpontot kérek!

8 PRAKTIKUS KINEZIOLÓGIAI GYAKORLAT (e-book)

8 praktikus kineziológiai gyakorlat borító

Töltse le most és alkalmazza azonnal ezeket a praktikus kineziológiai gyakorlatokat!