Barion Pixel
egyensulyert bt

Személyes tanulási coaching

Válaszolj igennel vagy nemmel az alábbi kérdésekre:

Amennyiben 4 kérdésre is igennel válaszoltál, akkor mindenképpen hasznos lehet neked a Tanulási coaching.

„Középiskolát követően bécsi egyetemre mentem tanulni. Két fő problémám volt, ami miatt megkerestem Attilát. Egyrészt úgy éreztem, hogy a német nyelv nem tökéletesen és emiatt nem tudok beilleszkedni, tanulni, másrészt egyedül is éreztem magam egy idegen országban. Sokszor azt éreztem, hogy feladom, abbahagyom és hazajövök. A személyes találkozásokra csak akkor volt lehetőségünk, amikor hazajöttem, de a stresszoldás, motivációs beszélgetések és a tanulást segítő személyes gyakorlatok, kineziológiai balanszok hatására egyre jobban kezdett fogni az agyam. A nyelv jól ment, találtam barátokat is. Olyannyira jól ment, hogy a három éves egyetemet, amit mások általában 5 év alatt végeznek el, én teljesítettem 4 év alatt. Ma már egy kinti bankban dolgozok.
Rebeka
(24)
Rendszeresen jártam Tanulási coachingra. Megtanultam hogyan emeljem ki a kulcsszavakat és jegyezzem meg őket. Az eredményeim javultak, amitől megjött a kedvem a tanuláshoz.
Péter
(12)

Az információs társadalom elvárásainak megfelelően a fiatalok  egyre több információt kapnak az iskolában, amiknek a feldolgozása, megértése és alkalmazása fokozott kihívások elé állítják őket. Ennek és a nem minden esetben ideális életmódnak, mozgásfejlődésnek, érzékszervi működésnek, táplálkozásnak köszönhetően hazánkban is egyre nő a dyslexiás, tanulási akadályozottsággal küzdő gyermekek, fiatal felnőttek száma. Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy közel 30% a tanulási kihívásokkal viaskodó gyermekek száma, de láthatunk olyan adatot is, ami szerint eléri a 40%-t a fejlesztésre szorulók aránya.

 

A felnőttek felé már elvárás, hogy képesek legyenek folyamatosan megújulni. A Life Long Learning, azaz az Élethosszig Tartó Tanulás már nem csak egy elképzelés, hanem a valóság. Aki nem tanul, nem képzi magát folyamatosan, az elakad az úton, megreked és nem képes továbblépni.

 • Képes vagyok-e tanulni?
 • Milyen preferenciák mentén tudok gyorsan és hatékonyan tanulni?
 • Nem igazán látom az összefüggéseket?
 • Sokszor nem tudok figyelni, egyszerűen nem hallom, amit mondanak.
 • Mi szükséges ahhoz, hogy a legkisebb energia befektetés mellett a legtöbbet kihozzam magamból?
 • Mi áll a fejlődésem útjába?
 • Úgy érzem, hogy nem vagyok képes már újat elkezdeni.

 

Ezekre a kérdésekre keresi és adja a választ a Tanulási coaching.

 • 01. Lépés
  01. Lépés

  Első alkalommal meghallgatlak az elakadásaidról és megnézzük, hogy milyen területeket lehet szükséges fejleszteni ahhoz, hogy tanulási céljaidat elérd. Lehet, hogy valakinek az a célja, hogy átmenjen, de lehet célod a nyelvvizsga, vagy egy jobb eredmény. (Dávidnak (20) például az ösztöndíjhoz kellett a 4-es feletti átlag.)

 • 02. Lépés
  02. Lépés

  Különböző teszteket veszünk fel annak érdekében, hogy megnézzük, te hogyan kódolod az információkat. Ezek segítségével tudjuk megállapítani, hogy milyen tanulói típusba tartozol: vizuális, auditív, kinesztetikus. (Gyorsan meg kell jegyzenem, hogy nem mindenki vizuális típus, még az sem, aki úgy gondolja, hogy az! Ebből sok kavarodás és félreértés fakad!) De veszünk fel tesztet a 8 intelligenciával kapcsolatban is, amiről itt olvashatsz bővebben. Felmérjük erősségeid, gyengeségeid, lehetőségeid.

 • 03. Lépés
  03. Lépés

  Ezután kezdődik a konkrét módszerek átadása, a személyes programod kialakítása,

 • 04. Lépés
  04. Lépés

  amiket a mindennapokban begyakorolsz.

 • 05. Lépés
  05. Lépés

  Közben folyamatosan ellenőrizzük, hogy mi történik veled, hogy haladsz, közeledsz-e a célod felé. Ha kell változtatást javaslok.

Mi történik a személyes találkozások során?

Milyen Korosztály Veheti Igénybe A Tanulási Coachingot?

Kit Nem Várok?

Aki nem hajlandó beletenni az energiáját, figyelmét és idejét abba, hogy változtasson. A te időd is drága, az enyém is. Azoknak szeretnék segíteni, akik vállalják a felelősséget önmagukért és hajlandóak is tenni önmagukért. Ha ezzel problémád van, akkor foglalkozhatunk ezzel is. Én átadom neked a tudást, de azt neked kell a gyakorlatba átültetned.

Mi Fog Történni, Ha Jelentkezel?

Amint megérkezik jelentkezésed 24 órán belül felhívlak, hogy időpontot tudjunk egyeztetni, ezért kérlek pontosan add meg telefonszámodat. Ha valami okból nem tudok telefonálni vagy nem érlek el, akkor e-mailben fogok jelentkezni, ezért e-mail címemet (info@https://egyensulyert.hu) állítsd be biztonságos e-mail címnek, hogy a spam szűrőd beengedje leveleim.

Fejlesztő pontjaink:

2400 Dunaújváros, Kohász u. 8. fszt. 2.

1146 Budapest, Istvánmezei út 2/b. II. em. 18. (18-as kapucsengő)

Gyakran ismételt kérdések

A tanácsadó kineziológus betegségeket is gyógyít?

Nem. A betegségek kezelése orvos, vagy természetgyógyász kineziológus kompetenciájába tartozik. A tanácsadó kineziológus életvezetési tanácsokkal tudja segíteni a hétköznapjait.

A természetgyógyász kineziológus betegségeket is gyógyít?

Nem. A betegségek kezelése, terápiás terv elkészítése orvos kompetenciájába tartozik.

A természetgyógyász kineziológus a betegségekhez kapcsolódó stresszt és / vagy energetikai kiegyensúlyozatlanságot kezeli, balanszírozza (egyensúlyozza ki).

A Tanulási coaching során betegségeket is gyógyítanak?

Nem. A betegségek kezelése orvos, vagy természetgyógyász kineziológus kompetenciájába tartozik. A tanulási coach hatékony tanulási szokások kialakításával, memóriafejlesztő gyakorlatokkal, életvezetési tanácsokkal tudja segíteni a hétköznapjait.

Mi a pontos helyszín?

Foglalkozásaink jelenléti képzések

Fejlesztő pontjaink:

1146 Budapest, Istvánmezei út 2/b. II. em. 18. (18-as kapucsengő)

2400 Dunaújváros, Kohász u. 8. fszt. 2.

Gyermekek is igénybe vehetik ezt a szolgáltatás?

Igen. Ez esetben a gyermek lesz az ügyfél és az ő problémáinak megoldását támogatja a tanácsadó kineziológus a szülő beleegyezésével.

A tanácsadó kineziológusra is vonatkozik a titoktartás?

Természetesen minden a tanácsadó kineziológiai ülésen elhangzott információra teljes titoktartás vonatkozik. Amennyiben egy szervezet, vagy cég kéri fel a tanácsadó kineziológust, akkor az alkalmazott kompetenciáira vonatkozó adat a munkáltató felé nem titkos (miben fejlődött), viszont a magánéletre vonatkozó adatok ez esetben is titkosak.

A természetgyógyász kineziológusra is vonatkozik a titoktartás?

Természetesen minden a természetgyógyász kineziológiai ülésen elhangzott információra teljes titoktartás vonatkozik. Amennyiben egy szervezet, vagy cég kéri fel a természetgyógyász kineziológust, akkor az alkalmazott kompetenciáira vonatkozó adat a munkáltató felé nem titkos (miben fejlődött), viszont a magánéletre vonatkozó adatok ez esetben is titkosak.

Miben más a tanácsadó kineziológia, mint a “normál” coaching?

A helyzetfelmérés, a célkitűzés és feladat végrehajtás módszereinek kiválasztását a beszélgetés és a kérdezéstechnika mellette segíti a speciális izomtesztelés végzése, amivel közvetlenül a nem tudatos információkhoz is hozzáférünk, így egy mélyebb stresszoldást tudunk végezni és ez a coaching folyamatát is lerövidíti.

 

A tematikus kineziológiai rendszerek nyújtotta stressz redukciós technikák alkalmazásával a jelent és/vagy a jövőt akadályozó minták feloldása gyorsan és fájdalomentesen megtörténik, amennyiben a cél elérése ezt indokolttá teszi.

 

Egyéb speciális coach kineziológiai korrekciókat is alkalmazunk, amit sehol máshol nem találhat meg a változás eszközei között:

 • energetikai korrekciók,
 • tudatosítás,
 • kineziológiai tesztek.
Miben más a tanácsadó kineziológia, mint a tanulási coaching?

A helyzetfelmérés, a célkitűzés és feladat végrehajtás módszereinek kiválasztását a beszélgetés és a kérdezéstechnika mellett a kineziológust segíti a speciális izomtesztelés végzése, amivel közvetlenül a nem tudatos információkhoz is hozzáférünk, így egy mélyebb stresszoldást tudunk végezni és ez a coaching folyamatát is lerövidíti.

A tematikus kineziológiai rendszerek nyújtotta stressz redukciós technikák alkalmazásával a jelent és/vagy a jövőt akadályozó minták feloldása gyorsan és fájdalommentesen megtörténik, amennyiben a cél elérése ezt indokolttá teszi.

Egyéb speciális tanulási coach kineziológiai korrekciókat is alkalmazunk, amit sehol máshol nem találhat meg a változás eszközei között:

 • energetikai korrekciók,
 • tudatosítás,
 • kineziológiai tesztek.

Tehát a tanulási coaching tanulási technikák széles, személyre szabott tárházát nyújtja bevonva mindkét agyféltekét a folyamatba, amit kiegészítünk kineziológiai stresszoldással, agyintegrációs gyakorlatokkal is.

Időpontot kérek!

8 PRAKTIKUS KINEZIOLÓGIAI GYAKORLAT (e-book)

8 praktikus kineziológiai gyakorlat borító

Töltse le most és alkalmazza azonnal ezeket a praktikus kineziológiai gyakorlatokat!