Barion Pixel
egyensulyert bt

Coué tanácsadó tréning

Belefáradtál a negatív önbeszédbe és úgy érzed, hogy megrekedtél a rutinban?

A Coué tanácsadó tréning program segíthet elhagyni a korlátozó hiedelmeket és pozitív hozzáállást kialakítani.

Csatlakozz hozzám egy életet megváltoztató élményre, amely a képzelet és a megerősítés erejét egyesítve segít céljaid elérésében. Tapasztalt trénereink gyakorlatias gyakorlatokon és technikákon keresztül vezetnek, amelyek képessé tesznek arra, hogy átvedd az irányítást gondolataid felett, és átalakítsd életed. Akár az önbizalmadat szeretnéd növelni, akár a kapcsolataidat szeretnéd javítani, akár a karrieredben szeretnél sikereket elérni, a Coué tanácsadó tréning segíthet felszabadítani a benned rejlő teljes potenciált. Észreveszed azt, amit eddig nem láttál, meghallod azokat a szavakat, amelyek eddig elsiklottak a füled mellett.

emil coué

Élj ezzel a lehetőséggel, hogy felfedezd a pozitív gondolkodás erejét, és még ma elkezd kialakítani éned legjobb verzióját!

Évek óta tervezem, hogy a Coué-módszer kibővített és a modern kutatásokkal alátámasztott gyakorlásának részleteit átadom azoknak, akiket érdekel az autoszuggesztió alkalmazása saját magán és a szuggesztív kommunikáció segítségével segítene a rászorulóknak és akár átadná a tudást az érdeklődőknek.

Most elérkezett az idő, hogy megtedd az első lépéseket.

Coué tanácsadó tréning időpontok

4 órás online blokkok

17.00 – 21.00 óra között

2023.

szeptember 27.

október 4., 11., 25.

november 8., 15.,

 

2024.

január 3., 17.

február 21.

március 6., 27.

11×4 = 44 óra

 

1 napos 8 órás jelenléti képzési napok

09.30 – 17.00 óra között

2023.

november 26.

december 9.

 

2024.

január 20.

február 10.

március 17.

május 18. (a képzés zárása)

6×8 = 48 óra

 

2 napos 16 órás jelenléti képzési napok

09.00 – 16.30 óra között

2023.

október 21-22.

 

2024.

március 9-10.

április 13-14.

3×16 = 48 óra

összes óraszám: 140 óra

 

Tandíj: 3000 Ft / óra x 140 = 420 000 Ft

Regisztrációs díj: 50 000 Ft

 

A regisztrációs díj levonásra kerül a tandíjból.

A fennmaradó összeg (370 00 Ft) 4 részletben fizethető, havi rendszerességgel (szept., okt., nov., jan.).

Gyakran Ismételt Kérdések

Részletfizetés szabályai

Részlet az ÁSZF-ből:

3.1.2.4. Részletfizetés
Részletfizetésről a kurzus kezdete előtt lehet megállapodni. Részletfizetés esetén a teljes képzési díjat akkor is meg kell fizetni, amennyiben a Vásárló a képzést annak megkezdését követően bármilyen okból félbeszakította vagy abbahagyta.

 

3.1.2.1. A képzések díja magyar forintban (HUF) értendőek.
• Tartalmazzák a regisztrációs díjat, az ÁFA-t. Néhány esetben tartalmazzák a kiegészítő anyagok díját is. Ha ennek a díját nem tartalmazza egy képzés, azt a képzés leírásánál feltüntetjük.
• Nem tartalmazzák: jegyzet, utazási és szállás költségeket.
3.1.2.2. A képzésre történő jelentkezést követően regisztráljuk a Vásárlót. A regisztráció során kiállítjuk a regisztrációs díjbekérőt és ezt elektronikusan megküldjük. Ez egyben a képzésre történő jelentkezés visszaigazolása is. A Vásárló a regisztrációs díj megfizetésével tudja a helyét a kiválasztott képzésen biztosítani. Amíg az nem érkezik meg, addig a helyét nem tudjuk biztosítani.
Amennyiben a megadott határidőn belül nem érkezik meg a regisztrációs díj, úgy küldünk egy elketronikus felszólítást, majd, ha ezután sem érkezik meg, akkor a 3.1.3.3. pont szerinti visszalépésnek tekintjük és töröljük a jelentkezést.
A regisztrációs díj beleszámít a képzési díjba.

3.1.3. A KÉPZÉS LEMONDÁSA
3.1.3.1. Részvételt lemondani csak írásban lehetséges.
3.1.3.2.
A/ Amennyiben a jelentkező akadályoztatva van a kurzus megkezdésében, 14 naptári nappal a képzés kezdete előtt (a kezdési dátumnak megfelelően) a lemondás költségmentesen megtehető.

B/ Amennyiben a lemondás a kurzus kezdetéhez képest 14 napon belül érkezik, úgy 40% sztornó díj, 3 napon belüli vagy ezt követően érkező lemondások esetén a teljes részvételi díj felszámolásra kerül, ez akkor is érvényes, ha részletfizetési megállapodás született.
A sztornó díj nem kerül felszámolásra, amennyiben a Vásárló megjelöl egy, a célcsoportnak megfelelő helyettes résztvevőt, aki részt vesz a képzésen és befizeti a részvételi díjat.
A Szolgáltató méltányossági okból nem számol fel sztornó díjat, amennyiben a Vásárló betegség vagy egyéb igazolt családi ok miatt nem tudta megkezdeni a képzést és megjelöl egy másik képzést, amelyen részt vesz, valamint befizeti a részvételi díjat.

C/ Megkezdett képzés esetén a részvételi díj nem jár vissza. A Vásárló egy későbbi képzésen pótolhatja azt a részt, amin nem tudott résztvenni.

D/ Amennyiben a Vásárló betegség vagy egyéb igazolt családi ok miatt megszakítja a képzést, úgy a képzési díj nem jár vissza. A Szolgáltató méltányossági okból lehetővé teszi, hogy egy következő képzésen a Vásárló befejezze (pótolja) a képzés elmaradt részét. 
Amennyiben közben árváltozás történt, a különbözetet a Vásárlónak meg kell térítenie.

3.1.3.4. A Szolgáltató fenntartja a jogot a képzések lemondására, illetve más időpontra történő áthelyezésére. Amennyiben a meghirdetett képzés törlésre kerül, vagy olyan időpontra történő áthelyezés történik, mely a résztvevőnek nem megfelelő, a résztvevő írásos kérésére a befizetett regisztrációs díjat visszafizetjük.
Ez általában 2 ok miatt történhet meg:
1. Az oktató betegsége miatt. Igyekszünk helyettes oktatóval megoldani a képzés megtartását.
2. A képzés megtartásához szükséges létszám nem elegendő. Minimum 6 fő jelentkező esetén tudunk egyes képzéseket megtartani.
3.1.3.5. Felszólítási és követelési díjak
A Vásárló kötelezi magát, hogy késedelmes fizetés esetén a Szolgáltatónál keletkező felszólítási és behajtási költségeket, amennyiben ezek a célnak megfelelő jogkövetés során szükségesek, a Szolgáltató számára megtéríti, és kötelezi magát, hogy a bevont követeléskezelő intézmény díjait megtéríti.
Az elektronikus díjfizetési felszólítás költségmentes. Ez inkább egy figyelmeztetés, ha Vásárló elfelejtette volna a díjat megfizetni.

A képzéseken megengedett hiányzás mértéke a képzési idő 10%-a.

Amennyiben a Vásárló nem tud a teljes képzésen résztvenni, akkor a kieső részt pótolnia kell. Ennek díja a teljes tandíj 50%-a.

Igen. Aki végigcsinálja a képzés, használhatja a Coué tanácsadó megnevezést.

Arra, hogy a munkádban, akár önálló Coué tanácsadóként, akár az eddigi tevékenységedbe beillesztve használd az itt tanultakat. De leginkább arra, hogy a saját életben alkalmazd őket. 😊

Coué tanácsadó tréning 10 előnye

Kíváncsi vagy a Coué módszerre? Ez a fantasztikus önsegítő technika átalakíthatja az életedet, és jobb jövő felé vezethet. Íme tíz elképesztő előnye a Coué módszer gyakorlásának:

1. Felszabadíthatod a tudatalattid teljes potenciálját, és elérheted álmaidat.
2. Növekedni fog az önbizalmad és a önbecsülésed, ami megváltoztathatja az életedet.
3. Segíthet megszabadulni azoktól a félelmektől és akadályoktól, amelyek hátráltatnak, és megszabadulhatsz a negatív belső gondolatoktól, amelyeken folyamatosan pörögsz.
4. Csökkentheted a stresszt és az aggodalmakat, ami egy teljesebb életet tesz lehetővé.
5. Pozitív hozzáállást és hálás gondolkodásmódot alakíthatsz ki, amely átalakítja az életedet.
6. Javítani tudod a kapcsolataidat, és empatikusabbá tesz, amely elmélyült és teljesebb kapcsolatokhoz vezet.
7. Pozitívan érezheted magad, csökkentheted a depressziót, az aggodalmakat és a negatív érzéseket.
8. Ez az önsegítő technika megfizethető, gyakorlati és bármikor, bárhol használható.
9. Elérheted a személyes növekedést és a spirituális fejlődést, amely boldogabb élethez vezet.
10. Fedezd fel az belső béke és boldogság érzését, amely az egész életedre kihatással lesz.

Coué tanácsadó tréning tervezett tematika

A tréning inkább gyakorlati fókuszú lesz. Az elméleti információk nagy része könyvekben is elérhető, amelyeket átültetünk a gyakorlatba.

Lesznek egyéni, páros és csoportos gyakorlatok is.

Coué tanácsadó tréning jelentkezés feltételei

  • Elkötelezettség abban, hogy végigcsinálod a gyakorlatokat.
  • Elkötelezettség abban, hogy időt szánsz a képzésre és jelen vagy.
  • Elkötelezettség abban, hogy folyamatosan fejleszted magad.

 

Ha számodra érdekes lehet, érzel magadban késztetést és alkalmas is vagy rá, akár a tréner programba is becsatlakozhatsz a képzést követően.

Amennyiben érdekes lehet számodra a Coué tanácsadó tréning, kérlek, hogy az alábbi űrlapon jelentkezz.

Jövök a Coué tanácsadó tréningre!

főnek tudok helyet biztosítani!
0