JoomlaLock.com All4Share.net

Kedves Látogató!

A gyermekek egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve az iskolában. A hatalmas információ mennyiséget képtelen az agyuk feldolgozni, különösen akkor, ha a kisgyermekkori elemi mozgások nem megfelelően működnek. A problémák kezelésére létrehoztam az Egyensúlyért Bt. által működtetett Képességfejlesztő Intézetet:

Küldetésünk

A tőlünk segítséget kérők részére a számukra optimális segítség nyújtása annak érdekében, hogy az életük jobbá váljon.

Vezérlő elveink:

  • Nyugalom, békesség megteremtése a környezetünkben.
  • Kiváló, minőségi munkavégzés, mely sok tanulást, kitartó megvalósítást jelent.
  • Hitelesség: csak olyan módszerek, eljárások alkalmazása, melyeket mi magunk is kipróbáltunk és alkalmazunk a mindennapokban.
  • Humor: az élet sója. A vidámság, a jókedv erősíti az immunrendszert.

Egyénre szabott megoldások: a változás nem lehet generális. Abban hiszünk, hogy mindenkinek saját megoldásra van szüksége az általános elvek és saját értékei figyelembevételével.

A Képességfejlesztő Intézet TP 181 001 644 számon 2018 I. félévének végéig a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács térségi hatókörű, akkreditált Tehetségpontja cím használatára jogosult.

Az akkreditációs bizottság az akkreditációs folyamat tapasztalatai alapján azt állapította meg, hogy tehetségpontunk szakmailag hiteles és kompetens tagja a Tehetségpontok egyre bővülő családjának, valamint működésével továbbra is aktív részese a hálózatnak.

  

-->