JoomlaLock.com All4Share.net

TANÁCSADÁS GYAKORLATA

A képzési modul célja:

A résztvevő megismerje és képes legyen alkalmazni a tanácsadás során a megfelelő kommunikációs módszereket a szülőkkel, gyermekekkel, ügyfelekkel.

A képzés időtartama: 40 óra (5 nap, napi 8 óra, 09.00-16.30 óra között)

A képzés időpontja: 2021. január 8-9-10., február 13-14.

Jelentkezési határidő: 2021. december 15.

A képzés ismertetése:

A tanácsadás gyakorlata modul során a résztvevő megismerkedik azokkal a kommunikációs módszerekkel, amelyek segítségével feltárható az ügyfél szándéka, hozzáállása, motívációja a tanulással kapcsolatban. A tanult kérdezési és kommunikációs technikákat alkalmazhatja mind a tanácsadás, mind az üzleti életben. 

A képzés tematikája:

  • Tanácsadás szerepe a segítő szakmákban, azaz hogy adjunk úgy tanácsot, hogy nem adunk tanácsot?
  • Alkalmazott kérdezési technikák a gyakorlatban.
  • VAK modell.
  • Rapport kialakítása gyermekekkel/felnőttekkel.
  • Hatékony, változást elősegítő kommunikáció alkalmazása.
  • Meggyőzés, motiváció a modern korban.
  • A változást segítő kommunikáció.
  • Asszertív kommunikációs tréning.

A képzési modul ára: 62 500.- (ÁFA mentes) + jegyzet költség

A modul teljesítése akkor sikeres, ha a hallgató részt vett minden gyakorlaton és azokat sikerrel elvégezte. Megengedett hiányzás 4 óra.

Amennyiben a hallgató Önhibájából nem vett részt a képzésen, úgy az adott részt meg kell ismételnie, melyet 50% kedvezménnyel tehet meg. Amennyiben önhibáján kívül nem tudott részt venni a képzésen, úgy igazolás bemutatása mellett az adott részt egyszer díjtalanul megismételheti.

FIGYELMEZTETÉS! A képzésen bemutatott technikák, gyakorlatok nem diagnosztikai értékűek, nem adnak orvosi javaslatot és nem helyettesítik a szakorvosi ellátást. Az információkkal nem szándékozunk orvosi, fiziológiai vagy egyéb hasonló szolgáltatást ajánlani. Ha valaki szakorvosi ellátásra szorul, arra bátorítjuk, hogy keresse fel kezelőorvosát. Az itt tanult teszteket, korrekciókat mindenki saját felelősségére alkalmazhatja.

{modal http://eepurl.com/cYm6VP}{/modal}
Módosítva: 2020. április 29.

  

-->