Logo

Kedves Látogató!

A gyermekek egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve az iskolában. A hatalmas információ mennyiséget képtelen az agyuk feldolgozni, különösen akkor, ha a kisgyermekkori elemi mozgások nem megfelelően működnek. A problémák kezelésére létrehoztam az Egyensúlyért Bt. által működtetett Képességfejlesztő Intézetet:

Küldetésünk

A tőlünk segítséget kérők részére a számukra optimális segítség nyújtása annak érdekében, hogy az életük jobbá váljon.

Vezérlő elveink:

  • Nyugalom, békesség megteremtése a környezetünkben.
  • Kiváló, minőségi munkavégzés, mely sok tanulást, kitartó megvalósítást jelent.
  • Hitelesség: csak olyan módszerek, eljárások alkalmazása, melyeket mi magunk is kipróbáltunk és alkalmazunk a mindennapokban.
  • Humor: az élet sója. A vidámság, a jókedv erősíti az immunrendszert.

Egyénre szabott megoldások: a változás nem lehet generális. Abban hiszünk, hogy mindenkinek saját megoldásra van szüksége az általános elvek és saját értékei figyelembevételével.

A Képességfejlesztő Intézet TP 181 001 644 számon 2018 I. félévének végéig a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács térségi hatókörű, akkreditált Tehetségpontja cím használatára jogosult.

Az akkreditációs bizottság az akkreditációs folyamat tapasztalatai alapján azt állapította meg, hogy tehetségpontunk szakmailag hiteles és kompetens tagja a Tehetségpontok egyre bővülő családjának, valamint működésével továbbra is aktív részese a hálózatnak.

Kinek van szüksége kineziológusra (coachra) tanácsadóra?

Ha még járatlan ezen a területen és nem tud dönteni, hogy kihez forduljon, milyen szempontok szerint válasszon, akkor olvassa el részletes ismertetőnket. A szakember tollából kaphat némi támpontot a döntéshez.

Mi a kineziológia?

Kinek van szüksége kineziológusra?


 

ÚJDONSÁG!

Lelki Kulcsok a gyógyításban

A Lelki Kulcs Tanfolyam sikerének a titka abban rejlik, hogy minden résztvevő személyre szóló, saját lelki alkatának megfelelő programot vehet kézbe. Vannak olyan pozitív gondolatok, melyek jól illenek személyiségünkhöz, ezek a saját lelki kulcsaink. Vannak azonban olyan pozitív gondolatok, mentális képek, melyek veszélyesek egészségünkre, ezek a lelki vírusaink.

TERMÉSZETGYÓGYÁSZOKNAK 18 pontot érő szabadon választható elméleti továbbképzés!!!

(Nyilvántartásba vételi szám: 45685/2014)

RÉSZLETEK


 

KÉPZÉSEIM

 

HOGYAN ÉPÍTHETEK BIZALMAT?

GYAKORLATI WORKSHOP

 

Mit is jelent megbízni valakiben?

Elképzelhető, hogy a bizalomnak ára van? Kiszámolható ez? (Ez bal agyféltekének való kérdés, hisz minden jobb agyféltekés nő tudja, hogy IGEN ára van! De jó ha látjuk, hogy mibe kerül, ha nem bízunk meg... :) )

Miről fog szólni, a Hogyan építsek bizalmat? workshop?

  • A bizalom összetevői.
  • A bizalom három aspektusa: én a világban, a világ bennem, én önmagamban. IGENaz önbizalom is a bizalom egy aspektusa!!!
  • Hogy alakul ki a bizalom?
  • Lehet-e újra építeni, ha már elveszett? (Igen, de a kérdés, hogyan?)

“Sohasem vagyunk sebezhetőbbek, mint amikor bízunk valakiben – de paradox módon, ha nem tudunk bízni, nem találhatunk sem szeretetet, sem boldogságot.”
(Walter Anderson)

Az előző workshophoz hasonlóan inkább gyakorlati megoldásokat kínálok majd, mintsen elméletet, bár most több dologról kell majd szót ejteni, hogy rendszerben lásd a folyamatot. 

A workshopra MÁJUS 07-én kerül sor 09.00-13.00 óra között (de lehet, hogy 13.30-ig tart majd).

A tréning jellege miatt a létszám korlátozott, maximum 16 fő részére tudok helyet biztosítani. Elsőnek hallgatóimnak küldöm ki a tájékoztatót, hogy tudjatok jelentkezni. Jövő héten kiküldöm mindenkinek.

Díja: 8000.- (mely tartalmazza a munkafüzetet is)

Helyszín: 1088 Budapest, Múzeum u.9. (Harmónia Palota)

Ha jönni szeretnél, kérlek írj egy válasz levelet május 02-ig, hogy jössz és biztosítom a helyed.

A tréning nyitott, bárki részt vehet rajta, ezért ha úgy gondolod, hogy ismerősödet, barátodat érdekelheti, akkor küldjed tovább neki ezt a levelet.

Sok szeretettel várlak: 

Gál Attila

Visszajelzések az előző tréningről:

"Gyakorlatiasság, használhatóság, egyszerűség tetszett a legjobban."

"Jó volt a magyarázat és célirányosak a gyakorlatok."

"A jegyzet segít összerendeznem a problémáimat és így egyszerűbb lesz megoldani. Rájöttem egy nagyon lényeges elvárásom okára."

 


 

Brain Gym

Brain Gym 101 kurzus a Pedagógiai Kineziológiai alapjait mutatja be. Az EDU-Kineziológia a képességek fejlesztésével foglalkozik, így bárkit szívesen látok, aki szeretné magát továbbképezni, avagy szeretne segítséget nyújtani Önmagának, gyermekének.

Részletek: Képzések/Brain Gym

Időpont: 2016. június 25-26., július 2-3.


 

Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó (AKÉTA)

Az információs társadalom elvárásainak megfelelően a gyermekek hegynyi információt kapnak az iskolában, amiknek a feldolgozása, megértése és alkalmazása egyre nagyobb kihívások elé állítják őket.

Ennek és a nem minden esetben ideális életmódnak, mozgásfejlődésnek, táplálkozásnak köszönhetően hazánkban is egyre nő a dyslexiás, tanulási akadályozottsággal küzdő gyermekek száma.

Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy közel 30% a tanulási kihívásokkal viaskodó gyermekek száma, de van olyan adat is, ami szerint eléri a 40%-t a fejlesztésre szorulók aránya.

A felnőttek felé már elvárás, hogy képesek legyenek folyamatosan megújulni. A Life Long Learning azaz az élethosszig tartó tanulás már nem csak egy elképzelés, hanem a valóság. Aki nem tanul, képzi magát folyamatosan, az elakad az úton, megreked és nem képes továbblépni.

Képes vagyok-e tanulni?

Milyen preferenciák mentén tudok gyorsan és hatékonyan tanulni?

Olvasson tovább!

A képzés egy modulja pedagógusok számára akkreditált és 60 továbbképzési pontot ér!!!

A képzés részleteit elolvashatja a KÉPZÉSEK rovatban.

Kérje részletes tájékoztatónkat!

A képzés indul: 2016. ősze, de folyamatosan be lehet csatlakozni bármelyik modulnál. Időpontok a Képzések rovatban.

Továbbra is várjuk jelentkezésüket a Tanulási stílus felmérésre, Iskolaérettségi vizsgálatra különösen akkor, ha gyermeküknek beszéd, vagy tanulási problémái vannak, vagy nem tudják eldönteni, hogy iskolaérett-e a gyermek. ÉRDEKLŐDÖK!!!

Módosítva: 2016. április 20.
© 2015 Egyensúlyért Bt. - Minden jog fenntartva! - Admin