JoomlaLock.com All4Share.net

Kedves Látogató!

A gyermekek egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve az iskolában. A hatalmas információ mennyiséget képtelen az agyuk feldolgozni, különösen akkor, ha a kisgyermekkori elemi mozgások nem megfelelően működnek. A problémák kezelésére létrehoztam az Egyensúlyért Bt. által működtetett Képességfejlesztő Intézetet:

Küldetésünk

A tőlünk segítséget kérők részére a számukra optimális segítség nyújtása annak érdekében, hogy az életük jobbá váljon.

Vezérlő elveink:

  • Nyugalom, békesség megteremtése a környezetünkben.
  • Kiváló, minőségi munkavégzés, mely sok tanulást, kitartó megvalósítást jelent.
  • Hitelesség: csak olyan módszerek, eljárások alkalmazása, melyeket mi magunk is kipróbáltunk és alkalmazunk a mindennapokban.
  • Humor: az élet sója. A vidámság, a jókedv erősíti az immunrendszert.

Egyénre szabott megoldások: a változás nem lehet generális. Abban hiszünk, hogy mindenkinek saját megoldásra van szüksége az általános elvek és saját értékei figyelembevételével.

A Képességfejlesztő Intézet TP 181 001 644 számon 2018 I. félévének végéig a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács térségi hatókörű, akkreditált Tehetségpontja cím használatára jogosult.

Az akkreditációs bizottság az akkreditációs folyamat tapasztalatai alapján azt állapította meg, hogy tehetségpontunk szakmailag hiteles és kompetens tagja a Tehetségpontok egyre bővülő családjának, valamint működésével továbbra is aktív részese a hálózatnak.

Kinek van szüksége kineziológusra (coachra) tanácsadóra?

Ha még járatlan ezen a területen és nem tud dönteni, hogy kihez forduljon, milyen szempontok szerint válasszon, akkor olvassa el részletes ismertetőnket. A szakember tollából kaphat némi támpontot a döntéshez.

Mi a kineziológia?

Kinek van szüksége kineziológusra?


 


 

Brain Gym

Brain Gym 101 kurzus a Pedagógiai Kineziológiai alapjait mutatja be. Az EDU-Kineziológia a képességek fejlesztésével foglalkozik, így bárkit szívesen látok, aki szeretné magát továbbképezni, avagy szeretne segítséget nyújtani Önmagának, gyermekének.

Részletek: Képzések/Brain Gym

 


 

Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó (AKÉTA)

Az információs társadalom elvárásainak megfelelően a gyermekek hegynyi információt kapnak az iskolában, amiknek a feldolgozása, megértése és alkalmazása egyre nagyobb kihívások elé állítják őket.

Ennek és a nem minden esetben ideális életmódnak, mozgásfejlődésnek, táplálkozásnak köszönhetően hazánkban is egyre nő a dyslexiás, tanulási akadályozottsággal küzdő gyermekek száma.

Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy közel 30% a tanulási kihívásokkal viaskodó gyermekek száma, de van olyan adat is, ami szerint eléri a 40%-t a fejlesztésre szorulók aránya.

A felnőttek felé már elvárás, hogy képesek legyenek folyamatosan megújulni. A Life Long Learning azaz az élethosszig tartó tanulás már nem csak egy elképzelés, hanem a valóság. Aki nem tanul, képzi magát folyamatosan, az elakad az úton, megreked és nem képes továbblépni.

Képes vagyok-e tanulni?

Milyen preferenciák mentén tudok gyorsan és hatékonyan tanulni?

Olvasson tovább!

A képzés egy modulja pedagógusok számára akkreditált és 60 továbbképzési pontot ér!!!

A képzés részleteit elolvashatja a KÉPZÉSEK rovatban.

Kérje részletes tájékoztatónkat!

A képzés indul:  folyamatosan be lehet csatlakozni bármelyik modulnál. Időpontok a Képzések rovatban.

Továbbra is várjuk jelentkezésüket a Tanulási stílus felmérésre, Iskolaérettségi vizsgálatra különösen akkor, ha gyermeküknek beszéd, vagy tanulási problémái vannak, vagy nem tudják eldönteni, hogy iskolaérett-e a gyermek. ÉRDEKLŐDÖK!!!

Módosítva: 2019. január 7.